Sunday, July 18, 2010

Download Youtube dengan cara mudah...

Photobucket

Tbe2 aku tebaca tentang cmne nk download video dari youtube dgn cara mudah. Sebelom nie kite biase dgr org nak download video dri youtube dengan menggunakan Youtube Downloader. Pdahal cara tu menyusahkan. Ini aku nk kongi cmne nk download video dri youtube dengan mudah je. Korang hnya perlu tambahkan perkataan "OK" pada unique url pada youtube, sila tengok gambar kat bawah ni sebagai contoh.

Photobucket

Fhm kn. Pasni xyh la nk susah2 nk download video dri youtube ag..Chayok!!

2 comments:

  1. xsgka lak sng jew nk donlod..
    tpyh ssh2 kna donlod downloader..
    btw thanx 4 da info.sgt2 bgna.

    ReplyDelete
  2. gile senang. wah...thnx for the info. :)

    ReplyDelete